tagmand 2

Tømrermester Henrik Pedersen ApS er en mindre virksomhed beliggende i Stenlille på Vestsjælland.

Tømrermester Henrik Pedersen ApS løser alle opgaver indenfor tømrer- og snedkerarbejde på midt og Vestsjælland samt Københavnsområdet.

Hovedparten af arbejdsopgaverne udføres i lokalområdet samt i nærliggende byer som Dianalund, Sorø, Slagelse, Holbæk.

  
 

Tømrermester Henrik Pedersen ApS er en mindre virksomhed og dette medfører lave driftsomkostningee til drift af firmaet, som resulterer i særdeles konkurrencedygtige priser til vore kunder.
Samtidig er mester altid med på en opgave fra start til slut og kan derfor altid garantere 100 % for kvaliteten af det udførte arbejde.

Byggeri er en tillidssag.
Økonomi, materialevalg, tid, konstruktions udformning er spørgsmål vi ofte støder på og som vi gerne stiller vores egne erfaringer og ekspertise til rådighed for at besvare.

Vi gør meget ud af at videreføre de gamle håndværksmæssige traditioner med vægt på de højeste faglige standarder og håndværksmæssige kvaliteter.

Byggebranchen er under rivende udvikling og derfor sørger vi for at holde os opdateret med de nyeste teknikker, materialer og regler.

Vores kundekreds er bygget op via mund til mund, og det kan kun lade sig gøre, ved at levere projekter af højeste kvalitet, hver gang.

Tømrermester Henrik Pedersen udfører en lang række opgaver indenfor byggebranchen.
Hvis det er udenfor vores eget kerneområde, så benytter vi os af et yderst kompetent team af samarbejdspartnere, så kunden altid er sikret professionel rådgivning og veludført arbejde af højeste kvalitet.

Så ring og lad os få en uforpligtende snak om Deres næste byggeprojekt !